0px

Ongeval N270 / 19 maart 2018

Geplaatst op 28 maart 2018 Ongeval N270 / 19 maart 2018

Ruim een week geleden waren acht van onze medewerkers betrokken bij een ernstig ongeval op de N270 bij Helmond. Vijf van hen zijn daarbij om het leven gekomen, de overige drie raakten (ernstig) gewond. De afgelopen week heeft in het teken van rouw en zorg voor de nabestaande gestaan. Er zijn samenkomsten geweest voor collega’s, nabestaanden en betrokkenen. Zij zijn bijgestaan in praktische zin, zowel hier in Nederland als in het thuisland Roemenië en er was afgelopen vrijdag een indrukwekkende afscheidsbijeenkomst voor belangstellenden.

 

Inmiddels zijn de vijf overleden collega’s naar hun laatste rustplaats in Roemenië gebracht. De drie gewonden maken het naar omstandigheden goed en hebben allen het ziekenhuis kunnen verlaten, hoewel hen nog een lange weg naar (volledig) herstel staat te wachten.

 

Wij zijn onder de indruk van de veerkracht en de kracht van de familie van de slachtoffers en van de warme en betrokken belangstelling die we hebben gezien in de afgelopen periode. Zowel vanuit onze eigen kring, als ook van collega-ondernemers en van warmvoelende burgers zonder directe link met de slachtoffers, bleven steunbetuigingen en blijken van medeleven binnenkomen. Vanzelfsprekend zorgen wij dat deze alle betrokkenen bereiken, maar vooral willen wij iedereen hiervoor bedanken. Waar mogelijk trachten we nu het leven van alledag zo goed mogelijk te hervatten en het gemis een plaats te geven.

 

Directie Horizon Groep