0px

Missie en visie

Door een effectieve aansturing van het uitzend- en detacheringsbedrijf is de Horizongroep een onderscheidende aanbieder van personeelsconcepten en productie verbetertrajecten waarbij klanten, medewerkers en rendement op de voorgrond staan.

 

Dienstverlening op maat en veel persoonlijke aandacht voor de opdrachtgevers en de buitenlandse medewerkers is de kracht van onze organisatie.

 

Wij doen wat we beloven en kenmerkend voor onze mentaliteit is dat we het antwoord ‘nee’ niet kennen. We zoeken altijd naar een oplossing. Met deze kernwaarden bieden we arbeidskrachten aan voor zowel eenvoudig als gespecialiseerd werk.

 

Wij bundelen uw wensen en behoeften met onze kracht tot een gezamenlijk succes.

Bel mij hierover

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan bellen u zo spoedig mogelijk.

Daarom

Snelle en Flexibele levering Aantrekkelijke prijs Rendement, Efficiënt en Kwaliteit NEN 4400-1 gecertificeerd 24 uur per dag bereikbaar Werving en Selectie in de hele EU Intensieve begeleiding Branchekennis, 15 jaar ervaring Dagelijkse leiding werkvloer Eigen wagenpark