0px

Geschiedenis

De geschiedenis van de Horizongroep

De Horizongroep is in 1998 opgericht door Charlie Ebbink en Moba Aoulad Ben Arroun.
De basis voor het succes van de organisatie is gelegd in de vleesindustrie, waarbinnen dochter Horizon Meat Services is uitgegroeid tot een begrip in de branche.

 

De naam Horizon is zorgvuldig gekozen;
Wikipedia: De horizon (Grieks: óρíζων, begrenzing), ook kim of einder genoemd, is de denkbeeldige lijn tot waar men het aardoppervlak kan zien. Het is de lijn waar het aardoppervlak en de lucht elkaar lijken te raken. De horizon wordt ook wel de kim, de einder of de gezichtseinder genoemd. De zichtbare horizon is afhankelijk van het hoogte van de waarnemer en kan gedacht worden als een cirkel op het aardoppervlak waar de raaklijnen uit het oog van de waarnemer het oppervlak raken.
Van Dale: ho•ri•zon (de; m; meervoud: horizonnen), ho•ri•zont (de; m; meervoud: horizonten) schijnbare lijn die men in de verte waarneemt tussen hemel en aarde

 

De Horizongroep gaat dan ook verder waar de horizon van uw (kern) activiteiten stopt, wij kunnen u volledig ontzorgen met alles wat verder gaat dan uw zichtbare horizon op het gebied van flexibel personeel. Uw horizon op het gebied van tijdelijk inzetbaar personeel is ons doel.

Bel mij hierover

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan bellen u zo spoedig mogelijk.

Daarom

Snelle en Flexibele levering Aantrekkelijke prijs Rendement, Efficiënt en Kwaliteit NEN 4400-1 gecertificeerd 24 uur per dag bereikbaar Werving en Selectie in de hele EU Intensieve begeleiding Branchekennis, 15 jaar ervaring Dagelijkse leiding werkvloer Eigen wagenpark