0px

Wet- en regelgeving

De Horizongroep is dagelijks bezig met het verzorgen van verantwoordelijke zaken als: wet- en cao regelgeving met betrekking tot veiligheid, beloning, verzekering, huisvesting, vervoer en sociale begeleiding van onze medewerkers. Daarnaast worden administratieve handelingen voortdurend gecontroleerd en worden wij frequent bijgestaan door fiscale en juridische adviseurs.
Wij werken uitsluitend binnen de kaders van wet- en regelgeving en volgen altijd de geldende CAO’s.
Uiteraard is de Horizongroep met haar werkmaatschappijen NEN 4400-1 gecertificeerd, door de stichting RIV/VRO sinds 12-8-2003, tevens zijn wij sinds mei 2015 SNF gecertificeerd voor onze huisvesting.

 

NEN 4400-1 is een nationale norm die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk met betrekking tot de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

SNF (stichting Normering Flexwonen) is een Stichting die toeziet op correcte huisvesting voor arbeidsmigranten. Het register kan men raadplegen op www.normeringflexwonen.nl

Bel mij hierover

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan bellen u zo spoedig mogelijk.

Daarom

Snelle en Flexibele levering Aantrekkelijke prijs Rendement, Efficiënt en Kwaliteit NEN 4400-1 gecertificeerd 24 uur per dag bereikbaar Werving en Selectie in de hele EU Intensieve begeleiding Branchekennis, 15 jaar ervaring Dagelijkse leiding werkvloer Eigen wagenpark