0px

Maatwerk

We werken samen met u een complete oplossing uit. Daarbij vullen we uw vraag in tegen zo laag mogelijke loonkosten. Door onze pragmatische aanpak en onze mensen – die uit uw branche komen – handelen wij snel en doelgericht. Na analyse van de situatie zorgt onze operationeel manager samen met een jobcoach voor de invulling van uw opdracht. Nadat het project is opgestart houden zij samen contact met de klant om ervoor te zorgen dat de dienstverlening optimaal verloopt. Het opstellen van KPI’s kan daar een onderdeel van zijn.

 

  • Analyse situatie
  • Oplossing aan klant
  • Selectie van juiste medewerkers
  • Opstarten operatie
  • Monitoren en waar nodig bijsturen

 

De Horizongroep is een krachtige en pragmatische organisatie die u helpt met flexibele krachten tegen competitieve tarieven. Prestaties en kwaliteit staan bij ons altijd centraal. Als uw partner in flexarbeid, willen we graag met u ‘sparren’ hoe we onze krachten kunnen bundelen.

 

Al onze medewerkers, afkomstig uit Nederland of Oost-Europa, worden door ons persoonlijk geselecteerd, uitgezonden en begeleid. Door de kennis van onze jobcoaches en projectmanagers van de activiteiten op de werkvloer zijn we uitstekend in staat uw wensen in te vullen. Indien nodig, verzorgen we ook woonruimte en vervoer van en naar de klant voor de ingezette arbeidskrachten.
Het spreekt voor zich dat beloning en vergoeding voldoen aan de geldende regels en wettelijke maatstaven.

Bel mij hierover

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan bellen u zo spoedig mogelijk.

Daarom

Snelle en Flexibele levering Aantrekkelijke prijs Rendement, Efficiënt en Kwaliteit NEN 4400-1 gecertificeerd 24 uur per dag bereikbaar Werving en Selectie in de hele EU Intensieve begeleiding Branchekennis, 15 jaar ervaring Dagelijkse leiding werkvloer Eigen wagenpark