0px

De flexibele schil van uw bedrijf

Voor het op een juiste wijze inrichten van uw flexibele schil kennen wij verschillende diensten op het gebied van (tijdelijke) arbeid.
Dit zijn: Detacheren, Uitzenden, Payrolling


Wanneer u voor een langere periode, of tijdelijk, extra personeel nodig heeft, maar u heeft geen tijd voor intensieve werving of u wilt deze contractuele verplichtingen niet zelf aangaan als juridisch werkgever, dan kan uitzenden of detacheren een oplossing zijn.


U kunt op- en/of afschalen wanneer u dat nodig vindt en u betaalt alleen de arbeid die u ook daadwerkelijk heeft afgenomen. Bij afwezigheid of ziekte van de medewerker betaalt u niets en wij zorgen, indien u dat wilt, meteen voor een adequate vervanging.

 

Wanneer u zelf het personeelsbestand wilt beheren, zelf de mensen wilt selecteren, zelf de arbeidsvoorwaarden wilt vaststellen, maar u wilt niet de juridische en administratieve verplichtingen en aansprakelijkheden, dan is payrolling voor u wellicht de juiste oplossing.


Wij nemen als Horizongroep uw medewerkers in dienst en worden hiermee juridisch werkgever en verzorgen het gehele administratieve en juridische traject van het verzorgen van een arbeidsovereenkomst, salarisadministratie tot en met ziekteverzuimbegeleiding.

Bel mij hierover

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan bellen u zo spoedig mogelijk.

Daarom

Snelle en Flexibele levering Aantrekkelijke prijs Rendement, Efficiënt en Kwaliteit NEN 4400-1 gecertificeerd 24 uur per dag bereikbaar Werving en Selectie in de hele EU Intensieve begeleiding Branchekennis, 15 jaar ervaring Dagelijkse leiding werkvloer Eigen wagenpark