0px

Dienstverlening

De Horizongroep streeft naar een platte organisatie en snelle interne processen. Door onze sterke binnendienst en bedreven collega’s, zijn wij op dit moment in staat om ook werknemers van EU afkomstige buurlanden snel in het arbeidsproces te laten instromen. Dit gebeurt op een zeer effectieve manier en is voor uw bedrijf voordeliger dan u denkt! Niet zozeer in wat de werknemer u kost, maar met name in de productiviteit die zij opleveren. Doordat deze, door ons geselecteerde mensen van aanpakken weten, ligt het prestatieniveau hoger dan u veelal gewend bent.

 

De Horizongroep beschikt over gekwalificeerde coördinatoren die de medewerkers binnen uw bedrijf begeleiden, waardoor wij zorgen voor een optimale prestatie. Mocht er onverhoopt een werknemer uitvallen, dan zorgen wij natuurlijk zo spoedig mogelijk voor een vervangende arbeidskracht. Door persoonlijke aandacht en goede algemene zorg voor onze medewerkers, is het ziekteverzuim binnen ons bedrijf tot een minimum beperkt.

 

Dagelijks hebben wij ca. 1250 mensen aan het werk in de voedingsmiddelenbranche.

Wij werven en selecteren op dit moment dagelijks onder andere in Polen, Litouwen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië. Naast dat we gespecialiseerd zijn in de werving en selectie van medewerkers uit de MOE-landen maken wij voor onze projecten ook steeds meer gebruik van werknemers uit Nederland en de direct omliggende EU-landen.

 

Bel mij hierover

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan bellen u zo spoedig mogelijk.

Daarom

Snelle en Flexibele levering Aantrekkelijke prijs Rendement, Efficiënt en Kwaliteit NEN 4400-1 gecertificeerd 24 uur per dag bereikbaar Werving en Selectie in de hele EU Intensieve begeleiding Branchekennis, 15 jaar ervaring Dagelijkse leiding werkvloer Eigen wagenpark